Babyshower of Kraamfeest

Wordt het een jongen, meisjes of is het nog een verrassing? Wij maken de leukste babyshowers zonder dat jullie zelf werk hoeven te verrichtten! Zie ook onze high tea!

Wij kunnen dit aanvullen andere of meerdere gerechten, dranken en extra versiering. Ook verzorgen wij complete kraamfeesten. Vraag eens naar de mogelijkheden! Prijs is vanaf 18 personen.

Babyshower €13,95

Babyshower €13,95

Koffiebroodje op spies met gestampte muisjes;
Toast gepasteuriseerde brie met sla & walnoot;
Mini fingerwraps kiprollade van de ossenhaas met sla, gedroogde tomaten, pijnboompitten, pesto en gepasteuriseerde kaas;
Mini bolletjes met gepasteuriseerde  Beemsterkaas, & verse guacamole;
Boterkoekjes;
Huisgemaakte cake;
Smeuïge Brownie;
Chocolade in de vorm van beschuit met muisjes;

Servetten;
Quiz & spellen via mail verstuurd;
Opgemaakt in babyshowerthema.

€ 13,95 p.p.

Wij kunnen dit aanvullen met meer gerechten, dranken en extra versiering. Ook verzorgen wij complete kraamfeesten. Vraag eens naar de mogelijkheden!

 

Buiktaart

Buiktaart

De babyshower uitbreiden met een mooie buiktaart of een hele gekke taart? Dit kan bij Catering 1911!
Het gaat hier om een echte patisserie taart.

Taartprijzen:
Bij 20 personen €50,-
Bij 15 personen €41,25
Bij 10 personen €30,-

Kraamfeest

Kraamfeest

Een kraamfeest waar u alle tijd hebt voor uw gasten, waar we rekening houden met uw pasgeboren zoon of dochter en waar u zich geen zorgen hebt over de voorbereidingen. Zo’n kraamfeest willen wij graag voor u organiseren. We komen bij u langs om de specifieke wensen en behoeften af te stemmen op onze mogelijkheden. Dat wij zorgen voor een goede organisatie en een uitstekende catering spreekt voor zich. Maar ook de feestelijke aankleding van uw woning, tuin of locatie nemen wij graag voor onze rekening. En na afloop van een geslaagd kraamfeest (duur: ongeveer 3 uur) ruimen we alles netjes op en nemen we de afwas weer mee. Dan is het tijd voor: alle leuke herinneringen die u heeft overgehouden aan een onvergetelijk kraamfeest.

Op basis van jarenlange ervaring kan Catering 1911 een compleet kraamfeest aanbieden zodat u op één feestelijke ochtend en/of middag uw visite gastvrij kunt ontvangen. Van het kraamgastenboek, kraamattentie, versiering, bediening, snoepjes tot hapjes. Echter, het gaat om uw kraamfeest. Dus wilt u totaal iets anders, bijvoorbeeld geen traditioneel roze blauw maar juist rood of groen, of andere hapjes of drankjes, laat het ons weten. Misschien vind u het leuk om zelf een deel van het kraamfeest te organiseren en wilt u  slechts 1 ding van onze service? Dit kan natuurlijk ook!
Voor een vrijblijvende offerte verwijzen wij u graag door naar onze contact gegevens.