Bruiloft

 Originele en smakelijke bruiloft catering zoals jullie wensen!

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Deze dag is bij Catering 1911 in goede handen. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij u een bruiloft om nooit te vergeten.

In overleg met u organiseren wij uw bruiloft tot in de puntjes, zodat u onbezorgd van deze dag kunt genieten. Catering 1911 heeft vele mogelijkheden om uw bruiloft tot een groot succes te maken. Denkt u daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijke maaltijd, maar ook aan de aankleding van uw bruiloft, en geweldig entertainment. Wij werken samen met weddingplanners, fotografen, stylistes en alles wat nodig is om uw bruiloft tot een groot succes te maken. Of u nu uw bruiloft in uw tuin of op locatie wilt organiseren. Wij regelen uw trouwdag van A-Z. En natuurlijk geheel in de stijl die u wenst!

Bruidstaart

Bruidstaart

GEFELICITEERD! JULLIE GAAN TROUWEN!!
Catering 1911 kan ook de bruidstaart verzorgen vanuit onze eigen keuken.
Orgineel en met de beste ingrediënten.

Bruidstaart 100 → 200 personen €3,- p.p.

Bruidstaart 75 → 100 personen €3,25 p.p.

Bruidstaart 50 → 75 personen €3,75 p.p.

Bruidstaart 20 → 50 personen €4,25 p.p.

Bloemen

Bloemen

Ook dit kunnen wij voor u uit handen geven, vraag naar een vrijblijvende offerte!

Weddingplanner

Weddingplanner

Jullie willen echt zorgeloos genieten?
Hebben weinig tijd om jullie droombruiloft te plannen?
Willen niet eindeloos zoeken op het internet en het wiel opnieuw uit hoeven te vinden?
Jullie willen dolgraag een fantastische bruiloft met heel veel leuke, unieke en creatieve elementen?
Benieuwd naar wat een professionele weddingplanner voor jullie kan betekenen?
Schakel ons in voor de planning van jullie bruiloft, dan weten jullie zeker dat het goed komt!

Catering 1911 neemt jullie mee op reis naar jullie droomdag

De reis loopt langs de volgende gebieden en hoogtepunten
Reisleidster: de complete organisatie en planning van jullie droombruiloft
Gids: Unieke & creatieve ideeën, adviezen & oplossingen
Gastvrouw: aanspreekpunt voor alle gasten, de verschillende leveranciers en jullie als bruidspaar
Zorg dragen voor de beste leveranciers met de gunstigste prijs, het mooiste product & de beste dienst
Maken van een reisplanning & draaiboek
Bewaken van het budget & controleren van de facturen
Het ceremoniemeesterschap & styling op de droomdag zelf
Na de droomreis: Zorg dragen voor huwelijkscadeaus, gehuurde spullen & bedankjes.
Het bezorgen van een zorgeloze en fantastische reis naar jullie droombruiloft!

Kosten: Het plannen van een volledige bruiloft is maatwerk. Om jullie een idee te geven van wat de kosten ongeveer zullen zijn, stuur mij dan een mail met jullie wensen en ik geef jullie een eerste indicatie.
Wij werken op basis van een uurtarief à € 85 per uur.
Ons streven is altijd om jullie zorgeloos de droomdag te laten beleven, zonder daar extra budget voor te hoeven reserveren. Speciale aanbiedingen en onderhandelingsmogelijkheden vanuit ons netwerk als cateraar & weddingplanner maken deze keuze nog aantrekkelijker voor jullie! Neem vrijblijvend contact op met ons voor een kennismakingsgesprek.

Fotograaf

Fotograaf

Wij brengen u graag in contact met een fotograaf, die aan uw wensen voldoet!

Huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek

Ja, ik wil

Wil jij jouw grote liefde ten huwelijk vragen? En heb je daar hulp bij nodig? Of ben je op zoek naar originele ideeën? Dan ben je bij Catering 1911 het aan juiste adres.

Een huwelijksaanzoek is een bijzonder moment

Samen kunnen we je idee uitwerken en kijken hoe we dit kunnen gaan organiseren. Heb je nog geen ideeën voor jullie huwelijksaanzoek? Dan brainstormen we samen over een origineel idee dat bij jullie past.

Laat de organisatie aan Catering 1911 over

Jij mag de belangrijkste vraag gaan oefenen: ‘wil je met mij trouwen?’ Dan zorg ik voor de organisatie van het bijzondere moment.

Prijzen huwelijksaanzoek

De prijs is afhankelijk van je idee en de benodigde organisatie tijd. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvang je een op maat gemaakte offerte.

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

De ceremoniemeester, onmisbaar op iedere bruiloft

Veel bruidsparen staan er nauwelijks bij stil hoeveel werk er in deze taak gaat zitten en hoe belangrijk deze is. Jullie waarschijnlijk niet, anders waren jullie niet op deze pagina uitgekomen :)!

Het ceremoniemeesterschap begint een tijd voor de bruiloft. Een goed begin is namelijk het halve werk. Samen met jullie, het bruidspaar, zet ik de laatste puntjes op de i, zet het draaiboek in elkaar, neem contact op met alle leveranciers zodat duidelijk is dat ik het aanspreekpunt ben en controleer of ook alles daadwerkelijk in kannen en kruiken is. Daarnaast kunnen gasten bij mij als weddingplanner terecht voor eventuele stukjes, liedjes, gezamenlijke cadeaus of andere leuke ideeën en tips. Tevens kan ik de styling/aankleding verzorgen op jullie trouw- en/of feestlocatie.

Op de dag zelf, ben ik, weddingplanner, het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers (locatie, fotograaf, catering, bloemist, visagist, kapster, bruidstaartspecialist, band, dj enz.). Zorg ik ervoor dat alles perfect volgens planning en op rolletjes verloopt, los onverwachte problemen op en ben het geheugen van de bruid en bruidegom (ringen, boeket, benodigde papieren).

Kosten: Iedere bruiloft is anders en dus maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons opvoor de mogelijkheden en de kosten.