Catering Egmond

Catering Egmond

Catering en Partyservice regio Egmond, Castricum, Heiloo, Limmen, Bergen, Alkmaar, Heemskerk, Akersloot, Uitgeest, Velsen-Noord, Ijmuiden en meer!

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar Partyservice?

Catering 1911 heeft alles in huis om uw feest op te vrolijken en compleet te maken, zowel thuis als op de zaak. Catering 1911 is het adres voor al uw catering wensen. Met onze ruime ervaring kunnen wij overal een invulling aan geven. Onder andere Buffetten, fingerfood, High tea, Lunch of Hapjes, wij bieden het complete pakket aan eventueel met catering medewerkers en verhuurmaterialen.

Kijk hiervoor bij ons overzicht voor uw catering te Egmond!

Catering in Noord-Holland

    Overal in Noord-Holland kan Catering 1911 uw catering verzorgen. Wij verzogen dagelijks buffetten, borrels, verjaardagen en bruiloften. Voor alle gelegenheden een mooi assortiment. Vanuit onze keuken in Uitgeest verzorgen wij de plaatsen Heemskerk, Heiloo, Egmond, Limmen, Alkmaar, Bergen, Castricum, Akersloot, Uitgeest, Velsen-Noord, Ijmuiden en meer van onze Partyservice catering.

Onze keuken is 365 dagen per jaar geopend!

Partyservice in de regio van Egmond

           

Bijzonderheden van Egmond

Catering 1911 in Egmond

De inwoners van Egmond aan Zee worden Derpers genoemd, die van Egmond aan den Hoef Hoevers en die van Egmond-Binnen Binders(ook wel Hakkeloren).

In Egmond aan Zee is een groot deel van de inwoners lid van de Oud-Katholieke Kerk.In Egmond aan Zee staat een 37 meter hoge vuurtoren, genaamd J.C.J. van Speijk.

Elk jaar wordt op de tweede zondag van januari een halve marathon gelopen.

Sinds 1998 wordt jaarlijks de mountainbiketocht Egmond-Pier-Egmond gereden.

Op 15 december 1979 spoelde tijdens een storm een dode potvis aan. Een bijzondere gebeurtenis, want het was pas de vijfde potvis sinds 1900. Tussen 1750 tot 1900 waren er geen potvissen op de Nederlandse kust gestrand. De walvis lokte tienduizenden mensen naar het strand. Het ontleden en afvoeren van het kadaver duurde drie dagen. Het skelet viel uit elkaar, maar werd gereconstrueerd en was het eerste opgestelde skelet van een potvis in Nederland. Het is te zien in het Museon in Den Haag.

In de drie Egmonden wonen gezamenlijk (peildatum: nov. 2008) een kleine 12.000 inwoners.

In oktober 2003 werd het tweede aardkundig monument van de provincie Noord-Holland onthuld in Egmond aan Zee; het betreft hier het bijzondere duinsysteem [3]. In dit duingebied liggen reeksen van kamduinen met aansluitend een hoge binnenduinrand.