Het team

Wij zijn een klein team en er is altijd een bekend gezicht. Wij begeleiden mensen met een maximaal van 1 op 4, meestal van 1 op 3.

Eén op één momenten komen dagelijks voor. Wij hebben onderling een sterke communicatie en zijn goed op elkaar ingespeeld.
Waar nodig hebben wij niet alleen contact met de deelnemer, maar ook met het thuisfront.

We kijken naar iedereen zijn individuele behoefte en spelen daar op in. Dit maakt ons een dagbesteding met een beetje meer. Of het nu om vaardigheden leren, een nieuwe fiets, een opleiding, financiën, wonen, werk, een uitkering gaat of ontdekken waar je passie ligt. Wij kijken naar jouw. En zo maken we samen een mooiere wereld en een leuke dag.

Even voorstellen

Paula Castricum Berkhout

Paula staat aan het hoofd van ons team. Hoewel ze aan het hoofd staat, staat ze vooral gewoon naast ons! Waarbij verbinding, liefde en dromen centraal staan. Voor Paula ziet het leven vol mogelijkheden en daar zitten voor haar geen grenzen aan. Haar enthousiasme daarin werkt aanstekelijk. Ze heeft de kracht om ons een gevoel van veiligheid te geven en daarmee geeft ze het team de kans om te groeien. Een kans die vele van ons niet hebben gehad.

Kim Rotteveel

Kim is agoog & Art Director in de grafische sector en coacht Kunst 1911. De focus in de kunst ligt in vrijheid. Of het nu om schilderen, indianen wielen, grafische vormgeving, etc. gaat. Alles kan en mag. Ook helpt Kim met de verkoop van kunst en alles wat hierbij hoort, waar iedereen nauw betrokken kan zijn. Ze is ook regelmatig vinden in de keuken & op kantoor. Ze is warme persoonlijkheid, kan goed luisteren, heeft een sterke intuïtie en heeft heel veel liefde voor haar vak. Heerlijke vrolijke dagen, bijzonder mooi wat zij met zich mee brengt.

Ilse Hansen

Ilse is een zeer ervaren coördinerend begeleider,  is hbo pedagogisch medewerker en heeft ook op universitair niveau pedagogische wetenschappen gestudeerd. Ilse is sensitief en werkt op intuïtie, wat wij in een hoog vaandel hebben staan. Haar organisatietalent, inlevingsvermogen, maakt dat ze iedereen ondersteunt op de werkvloer en het administratieve gedeelte hiervan deels op haar neemt. Zij helpt ook onze deelnemers tot het behalen van een erkend MBO diploma en certificaten. Zo geeft Ilse op haar van nature liefdevolle manier, mensen weer een kans tot een mooie loopbaan en zelfvertrouwen.

Jim Heijne

Jim is onze chef-kok! Met ook nog eens een opleiding tot banketbakker en Patissier. Een echte aanpakker met veel passie voor koken en bakken. En daarin kunnen hij en onze deelnemers hun creativiteit kwijt. Hij zorgt dat alles in de keuken, de website en bestellingen goed verloopt. Een bezig bijtje, met een natuurlijke klik met ons deelnemers. Ze mochten hem zelf uitkiezen, dat zegt genoeg. Hij helpt de deelnemers tot het verwezenlijken van een mooie leerzame dag en een opleiding naar wens in de keuken. No-nonsense cultuur met deze vrolijke chef.