Het team

Wij zijn een klein team en er is altijd een bekend gezicht. Wij begeleiden mensen met een maximaal van 1 op 4, meestal van 1 op 3.

Eén op één momenten komen dagelijks voor. Wij hebben onderling een sterke communicatie en zijn goed op elkaar ingespeeld.
Waar nodig hebben wij niet alleen contact met de deelnemer, maar ook met het thuisfront.

We kijken naar iedereen zijn individuele behoefte en spelen daar op in. Dit maakt ons een dagbesteding met een beetje meer. Of het nu om vaardigheden leren, een nieuwe fiets, een opleiding, financiën, wonen, werk, een uitkering gaat of ontdekken waar je passie ligt. Wij kijken naar jouw. En zo maken we samen een mooiere wereld en een leuke dag.

Even voorstellen

Paula Castricum Berkhout

Paula staat aan het hoofd van ons team. Hoewel ze aan het hoofd staat, staat ze vooral gewoon naast ons! Waarbij verbinding, liefde en dromen centraal staan. Voor Paula ziet het leven vol mogelijkheden en daar zitten voor haar geen grenzen aan. Haar enthousiasme daarin werkt aanstekelijk. Ze heeft de kracht om ons een gevoel van veiligheid te geven en daarmee geeft ze het team de kans om te groeien. Een kans die vele van ons niet hebben gehad.

Ilona Kramer

Ilona is onze nieuwste versterking in het team! Met haar achtergrond als lerares in het speciaal onderwijs en pedagogisch medewerker past zij helemaal bij 1911! Administratief staat ze haar mannetje en ze is een echte aanpakker. Ze heeft een natuurlijke klik met iedereen. Met haar humor zorgt ze voor een ontspannen sfeer en de deelnemers genieten zichtbaar van haar aanwezigheid en energie!