“Identiteitscrisis”

1911 en meer…

Nieuwe veranderingen rond om 1911! We hebben onze hoofdnaam veranderd in 1911 en meer…Waarom zult u denken? We hebben inmiddels Kunst 1911, Zorg aan huis 1911, Stichting Onbeperkt 1911 en natuurlijk Catering 1911. Hoe neem je de telefoon nog op? Dat is wel een hele mond vol.. Is 1 sociale media platform niet handiger en hoe noemen we ons dan? Na een kleine identiteitscrisis zijn we voor 1911 en meer.. gegaan.

Over een identiteitscrisis gesproken. Nou die hebben we hier genoeg. Onze begeleiders hebben hier dagelijks last. Want ja, hoe begeleid ik zo’n hele groep? Hoe maak ik een planning voor de groep? Hoe houden we samen onze werkruimte schoon? Gelukkig zijn er genoeg autisten die hun hier dagelijks in kunnen begeleiden.

Kim helpen we met het aanbrengen van structuur in de dag. Ook laten we haar zien hoe je effectief kunt schoonmaken en opruimen. Want als we ergens verstand van hebben dan is het rust, reinheid en regelmaat! Wat fijn dat we dit Kim kunnen geven.

Paula moeten we een beetje in de gaten houden. Net bevallen en dat brengt zo zijn kwaaltjes mee. Soms vergeet ze het wel eens: “ Niet te hard lachen Paula, je bent net bevallen”. Daar piest ze weer (bijna) in der broek. Gelukkig vergeten wij niet zomaar iets! Het is maar goed dat wij af en toe het geheugen van Paula kunnen zijn. Soms is het stiekem wel leuker om niets te zeggen;)

Ilona heeft ook haar trauma’s. Ze staat constant gewapend klaar. Bestaand uit fopspeen en Lieke. Zodra ze een huiltje hoort, is het:”kan hij uit!” Lieve baby Kai huilt echt niet zoveel, maar haar gejank en obsessie over deuren die openstaan, druk toch zwaar op ons. Ze is echt de grootste autist in huis. Alles recht, netjes, dicht en opgeruimd. Ga toch poetsen.

Want we zijn een team, we helpen elkaar. We staan naast elkaar, niet boven elkaar!

1911 en meer… En soms minder…we nemen het met een korreltje zout.