Beschrijving
Boboti is een gerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken dat bestaat uit gehakt en specerijen met een ei, melk-, en een kurkumalaag.
Opwarmen
Verwarm het bevroren gerecht afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 55 minuten op 160°C
Heeft u het gerecht ontdooit? Verwarm het afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 25 minuten op 160°C, voor 2 personen ± 30/35 minuten
(Let op! De deksel is niet ovenbestendig en het bakje kan niet hoger dan 180°C)
Ingrediënten
Aardappelpartjes, ui, knoflook, rundergehakt, appel, wit brood, volle melk, sperziebonen, kerriepoeder, rozijnen, laurierbladeren, ei
Voedingswaarde per |
adh |
||||
Energie (kcal) | 862,3 | 43,1% | |||
Vet (g) | 37,6 | 53,7% | |||
Verzadigd vet (g) | 12,5 | 62,3% | |||
Koolhydraten (g) | 80,2 | 30,8% | |||
Eiwit (g) | 43,9 | 87,8% | |||
Vezels (g) | 11,7 | 39,1% | |||
Zout (g) | 0,9 | 14,6% | |||