Beschrijving
Gegratineerde Broccoli en Bloemkool lekker met kaas en een lekkere zoete aardappel puree met een balletje gehakt.
Even heerlijk groente met een balletje maar dan net even anders.
Opwarmen
Verwarm het bevroren gerecht afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 55 minuten op 160°C
Heeft u het gerecht ontdooit? Verwarm het afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 25 minuten op 160°C, voor 2 personen ± 30/35 minuten
(Let op! De deksel is niet ovenbestendig en het bakje kan niet hoger dan 180°C)
Ingrediënten
Bloemkool, Broccoli, Rode ui, Rode paprika, Peterselie, Kruiden, Tijm, Jonge Kaas, Gehakt, Zoete aardappel.
Voedingswaarde per |
adh |
||||
Energie (kcal) | 961,7 | 48,1% | |||
Vet (g) | 53,9 | 77,0% | |||
Verzadigd vet (g) | 28,7 | 143,5% | |||
Koolhydraten (g) | 51,2 | 19,7% | |||
Eiwit (g) | 59,7 | 119,4% | |||
Vezels (g) | 16,9 | 56,3% | |||
Zout (g) | 2,6 | 43,3% | |||