Beschrijving
De vergeten stampot Hete bliksem met verse Rookworst.
Lekker gezonde Hollandse pot.. weer eens lekker wat normaals maar wel heel lekker..
Opwarmen
Verwarm het bevroren gerecht afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 55 minuten op 160°C
Heeft u het gerecht ontdooit? Verwarm het afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 25 minuten op 160°C, voor 2 personen ± 30/35 minuten
(Let op! De deksel is niet ovenbestendig en het bakje kan niet hoger dan 180°C)
Ingrediënten
Kruimige aardappel, ui, Goudreinette appels, Jazz appels, Melk, Roomboter, Grove Zaanse mosterd, verse Rookworst.
Voedingswaarde per |
adh |
|||
Energie (kcal) | 574,9 | 28,8% | ||
Vet (g) | 23,4 | 23,4% | ||
Verzadigd vet (g) | 9,8 | 49,0% | ||
Koolhydraten (g) | 69,3 | 26,7% | ||
Eiwit (g) | 16,4 | 32,8% | ||
Vezels (g) | 10,3 | 34,3% | ||
Zout (g) | 2,5 | 41,7% |