Indisch stoofvlees p.p. €5,50

Terug naar het overzicht

5.5044.00

Wissen
Artikelnummer: indischstoofvlees-particulier Categorie:

Beschrijving

Een smaakexplosie van specerijen geïnspireerd uit de Indische keuken. De aardappelpuree heeft een Indisch vleugje doordat we het hebben gemaakt van kokosmelk.

Opwarmen
Haal het gerecht een dag van te voren uit de vriezer en ontdooi het in de koelkast.
Verwarm de stoofpot afgedekt met aluminiumfolie of een ovenbestendig bord 20 minuten “1 persoon” op 160°C tot 20-30 minuten “2 of meer personen”.
(Let op! Het bakje kan niet hoger dan 180°C)

Ingrediënten: riblappen, uien, knoflook, gember, rode peper, sperziebonen, zoete puntpaprika, wortel, biologische ketjap manis, biologische ketjap asin, kokosmelk, biologisch groentebouillonblokje, laurier, biologische chilisaus, bloem, aardappel, nootmuskaat