Sperziebonen schotel met rundergehakt p.p. €4,25

Terug naar het overzicht

4.25

Op voorraad

Artikelnummer: sperziebonenschotel Categorie:

Beschrijving

Een lekkere ovenschotel geïnspireerd van het Zuid-Afrikaanse gerecht boboti, maar dan met aardappel.

Opwarmen

Verwarm het bevroren gerecht afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 55 minuten op 160°C

Heeft u het gerecht ontdooit? Verwarm het afgedekt met aluminiumfolie of afgedekt met een ovenbestendig bord ± 25 minuten op 160°C, voor 2 personen ± 30/35 minuten

(Let op! De deksel is niet ovenbestendig en het bakje kan niet hoger dan 180°C)

Ingrediënten: aardappel, ui, knoflook, rundergehakt, appel, wit brood, heel klein beetje volle melk 1/2 etl, kerriepoeder, rozijnen, laurierblad, ei, sperziebonen

Voedingswaarde per persoon

adh

Energie (kcal) 862,3  43,1%
Vet (g) 37,6 53,7%
Verzadigd vet (g) 12,5 62,3%
Koolhydraten (g) 80,2 30,8%
Eiwit (g) 43,9 87,8%
Vezels (g) 11,7 39,1%
Zout (g) 0,9 14,6%