Maaltijden

Maaltijden

Eerlijk en toegankelijke maaltijden 

Passie voor goed en eerlijk eten, dat is waar het bij Catering 1911 om draait. Bereid door de toppers in ons team, die allemaal hun eigen talent meebrengen,maar wel een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben.

We werken eerlijk, in de breedste zin van het woord. Dat houdt in dat we met verantwoorde en pure producten werken: zoveel mogelijk van lokale leveranciers, die hun dieren met respect behandelen. Ons kippenvlees is scharrel, ons rundvlees komt van Hollandse bodem & we werken regelmatig met biologische producten , ook biologisch uit eigen moestuin. We werken zonder pakjes & zakjes, slechte e-nummers & conserveringsmiddelen.

Het betekent ook dat onze medewerkers hun dromen mogen najagen. Die droom kan van alles zijn: zangles volgen, doorstromen naar een betaalde baan, een opleiding volgen, of simpelweg weer een dagritme krijgen, een angst overwinnen of ermee leren omgaan. Het gaat om samen doelen haalbaar maken!

Omdat we voor een gedeelte op steun van de overheid mogen rekenen, kunnen we de lekkerste en gezondste gerechten ook nog voor een zeer toegankelijke prijs aanbieden. Als u bij ons bestelt, snijdt het mes dus aan twee kanten: u krijgt een eerlijke, kwalitatief hoogstaand gerecht voor een lage prijs, en u steunt ook nog eens de persoonlijke doelen van onze medewerkers!  Volg hiervoor onze sociale media.