Zijn ze wel helemaal goed bij hun hoofd?

En dan krijg ik opeens de taak in mijn schoenen geschoven om een blog te gaan schrijven voor Onbeperkt 1911! Ik?! Zijn ze wel helemaal goed bij hun hoofd? Maar aangezien jullie dit nu lezen, ben ik toch overstag gegaan. Schrijven is een manier om mijn gedachtes op orde te…

Zijn ze wel helemaal goed bij hun hoofd?

En dan krijg ik opeens de taak in mijn schoenen geschoven om een blog te gaan schrijven voor Onbeperkt 1911! Ik?! Zijn ze wel helemaal goed bij hun hoofd? Maar aangezien jullie dit nu lezen, ben ik toch overstag gegaan. Schrijven is een manier om mijn gedachtes op orde te krijgen en om mijn hersenspinsels een plek te geven. En ik hou stiekem gewoon van woorden. Dus is dit misschien wel op mijn lijf geschreven 😉 In mijn hoofd gaan allerlei ideeën rond over hoe ik dit dan vorm wil gaan geven. Want het leuke is, is dat ik daar alle vrijheid in krijg! En dat is nu precies wat het hier, bij 1911 zo bijzonder maakt. Maar daar zullen jullie vanzelf ook achterkomen 😉 

Ik zal me dan nu even voorstellen. Het is toch wel fijn om enig idee te hebben wie dit schrijft (tenminste dat vind ik).

Ik ben Anja en sinds september 2020 zit ik in de dagbesteding bij 1911. Ik ben gescheiden, heb 2 kinderen en woon in Heiloo. Het lijkt me leuk om via deze weg jullie op de hoogte te houden van onze dagelijkse belevenissen hier op de dagbesteding. En jullie daarbij laten zien wat we doen, hoe we het doen en waarom. Tegelijkertijd vind ik het ook een enorme uitdaging om daarbij mijn eigen creativiteit een plek te mogen geven op dit medium!